vrijdag, april 28, 2006

Hotel

Ik ga nu zeker naar Luxemburg. Het hotel is geboekt. De Finisher T-shirt al een tijdje besteld. Het enige dat er nog moet gebeuren is finishen (en dat binnen de 6 uur).

Voor de moment nog geen streeftijd gezet (toch nie op papier). Het parcours is moeilijk in te schatten. Weinig info. Ik heb een beetje zitten zoeken naar de tijden van vorige jaren maar noppes. Zou 't misschien de eerste keer zijn dat deze marathon wordt georganiseerd? Hoeveel zouden er al zijn ingeschreven?

Vandaag ook eens proberen uit te rekenen hoe steil die stijgingen eigenlijk zijn. Alles is relatief natuurlijk. Indien men 42 km om 30 cm papier zet, is het logisch dat die hellingskes steil lijken. Misschien is dat wel allemaal optisch bedrog en is het daar volledig vlak. Dit weekend toch eens proberen mijn (geel, beduimd) boekske van meetkunde terug te vinden.

Nu nog efkes mijn 11 km gaan lopen en 't zit er weer op voor vandaag.

update: just terug, 't is 23.30. Als er nu nog nen eve onnozele als e kik wil gaan lopen, dat em dan maar terug zijne wintertenue uit de kast haalt. 't is/was koud. Ook nog last gehad van een koppel zatte mensen. Mljard das ook de leste keer dat 'k op ne vrijdagavond da iedereen is aan 't uigaan gaon lope.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Als je voor 23u30 aankomt in Luxemburg ... is't goed!!!

Anoniem zei

Johan, last van zatte mensen, 't zal genen Petrus geweest zijn hé...