vrijdag, april 07, 2006

Afzien en genieten op 't zelfde moment

Gisteren heb ik geen tijd meer gehad om nog te gaan lopen. Vandaag dan maar zeer vroeg opgestaan om het voorziene aantal kilometers te doen. Door gebrek aan tijd, een gekend fenomeen 's morgens, vergeten te eten en ook niets gedronken. Dan maar een vetloopje van 80 minuten. Dat was vrij zwaar maar de opkomende zon, de rust en stilte maakte veel goed.

Onderweg ook een bord tegengekomen met "verboden te voederen wegens vogelgriep". Ik had nochtans wel iets kunnen gebruiken. 't zal zeker wel bedoeld zijn voor de ganzen en eenden die zich soms langs de vaart bevinden. Toch eigenaardig dat je niet mag voederen. Mischien onder het motto: indien je er niet aan gaat door de vogelgriep, verhonger dan maar.

Vandaag komt ook onze vaste huis-, kat-, en vissenoppas toe. Indien wij op verlof vertrekken, komt er in de familie steeds een huizenruil op gang. Zo is het voor iedereen verlof.

Tot volgende zaterdag.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat zijn vrees ik zeer gekende fenomenen voor tal van lopers/sportmensen... Tijd, tijd,tijd, daar hebben we allemaal gebrek aan. 24 uur in een dag ... 't zijn er 10 te weinig: 5extra uurtjes ontspanning en 5 uurtjes extra slaap. Aaah, dat zou pas fijn zijn. In ieder geval nog veel plezier en succes met het lopen.

Loopgroet,

woudloper T.C.