maandag, april 02, 2007

Onrustige nachten

De zwaarste trainingsweek ter voorbereiding van Antwerpen zit erop. In totaal goed voor een 80 tal kilometers. 'k heb er ooit al wel meer gelopen, maar ... 't is de kwaliteit die telt zeker.

De lastigste week dient echter nog te komen. Volgende week met vakantie dwz eten in buffetvorm en wijn à volonté.

Sinds vorige week donderdag werd er bij ons ook alarm geïnstalleerd. Na de inbraak was het voor sommige huisbewoners niet evident om de slaap te vatten. Een alarm zou een oplossing bieden. Toch heeft dat zeker zijn doel nog niet bereikt - ik doe geen oog meer dicht. We zijn wel zeker dat de detectoren en het alarm goed functioneren. Zelfs de buren zijn daar 100% van overtuigd.

Doordat we een kat hebben, werden "speciale" detectoren geplaatst, die zowel op beweging als op warmte controleren. Hierdoor kan de detector onderscheiden wie kat is en wie mens is. Toch hebben wij geen chance. We hebben blijkbaar ne heel "warmbloedige" kater. Als die kat zich snel voortbeweegt juist voor die detector, jawel dan begint de sirene. Morgen komt de firma nog eens kijken, hoe ze dat gaan oplossen. Hopelijk gaat dat spel nog af bij ne koelbloedige dief.

Waarschijnlijk tot na 't verlof. Nog een drukke werkweek voor de boeg...

1 opmerking:

johan zei

Goei verlof en hou het een beetje binnen de perken hé ;-)