woensdag, juni 13, 2007



Het aantal kilometers per week begint toch al op iets te trekken. Vorige week waren dat er 61. Deze week staan er een 70 tal geprogrammeerd. Binnenkort gaan er kilometerrecords sneuvelen.

Alle trainingen, behalve 1, worden extensief gelopen. Die ene die er overblijft wordt gelopen op een hellend parcours. Zondag, een mooi parcours ondekt, maar zeeeeer zwaar. Het leek de Jungfrau wel (of was dat nu weer nen droom).


5 opmerkingen:

Anoniem zei

ik heb dan ook m'n taktiek bijgesteld: in september ga ik gewoon proberen om je te volgen ... een tijd binnen de 3 uur volgt dan wel vanzelf ;-)

Anoniem zei

je hebt er inderdaad enkele leuke uitgekozen. wat je ook eens kan proberen is de nijvelsesteenweg van in essenbeek oplopen tot in braine-le-chateau en daarna terug, niet al te steil maar toch anderhalve kilometer

Anoniem zei

Toch wel leuk wanneer je in je achtertuin kan "heuvel-trainen". De enige heuvel die ik hier in de Kempen vind, is de brug over de autostrade :-) . Rustig verder opbouwen en je haalt het wel daar in la Suisse. Succes met de verdere trainingen en tot ... in Eindhoven ?

Anoniem zei

goed bezig hoor johan !

Anoniem zei

Ik heb bewondering voor de moed die je hebt om daar aan te beginnen. Ik heb deze vakatie een wandeling gedaan van om en bij de 30km met een hoogte verschil van 1400m, ik kan je vertellen dat dat al niet niks was. In ieder geval veel sterkte!