zondag, maart 18, 2007

Dit weekend het inschrijvingsgeld betaald voor de Jungfrau. Die zal ik dus zeker lopen... (of stappen). 'k ben ook al begonnen, zij het zeer bescheiden, met heuveltjes te beklimmen. Deze zullen nu geleidelijk in aantal en duur worden opgetrokken.



De lange duurloop van 32 km die ik normaal vandaag zou lopen, werd verschoven naar maandag. 'k kon deze morgen niet uit mijn bed (en dat heeft niets met de carnaval in Halle te maken). Eigenlijk wou ik er niet uit. Opstaan om dan in die koude wind en regen 32 km te gaan ploeteren. Nee, liever niet. Eigenlijk zat het vandaag niet goed in 't koppeke. Zelfs even aan gedacht om Antwerpen te schrappen maar we zullen nog wel zien. Momenteel is 't overal vrij hectisch en als je dan nog 3 uur "moet" gaan lopen... Maar morgen schijnt zonder twijfel opnieuw de zon (?), zeker tijdens die 32 km.

5 opmerkingen:

Unknown zei

Bij deze zijn de Zwitsers gewaarschuwd.
Dat je eens geen zin hebt om te lopen is toch volkomen normaal zeker. Een voorbereiding op een marathon duurt 3 maanden en het zou sterk zijn om dan een geen mindere dag te hebben.
Veel sterkte

Anoniem zei

Antwerpen niet schrappen, hé, dan mis je een heuvel! Mooie snelle duurloop en knap om zo op je eentje onder je PR op wedstrijd te gaan,en dat ondanks de smog!
Congratz!

Anoniem zei

huh? Moesten wij geen mailke ontvangen met de bevestiging?? 'k Zal er seffens toch best maar ne keer naar kijken!

Anoniem zei

veel sterkte zenne ... en veel bergtrainingskes toegewenst. Zeg, weet jij nog in welk hotel je logeerde in Luxemburg verleden jaar? Kan je het eventueel es mailen? koeneninge@telenet.be

Anoniem zei

Super Johan! En nu maar alle heuvels nemen die je ziet. Heel veel plezier met je al je komende trainingen!